Calea Mosilor ,Nr 36 A, Sector 3 ,Bucuresti
+4.021.331.00.96
+4.021.331.05.49

Cvasi-Impermeabilizare Subsol Statia Noua de Apa Caransebes

STIZO Fundatii Speciale a executat numeroase lucrari de imbunatatirea terenurilor prin injectii in jurul si sub cladiri existente aceasta lucrare a constat in crearea unui ecran format din injectii pentru o cvasi-impermeabilizare asa incat toate traseele apei pluviale sa fie colmate si sa nu mai ajunga in subsolul cladirii.

Pe perioada injectarii s-au identificat multiple zone cu resurgente semn ca existau foarte multe cai prin care apa circula , odata cu aceste resurgente caile au fost colmatate. Inca din primele zile ale injectarii s-au identificat semne vizbile ale incetarii umiditatii pe peretii subsolului.

  • Marirea portantei fundatiilor unui hotel pe loessuri la statiunea Eforie Sud, ale carui incarcari urmau sa creasca datorita lucrarilor de consolidare. Cele 570 puncte de injectare au fost rezolvate in decursul a 90 zile lucratoare, simultan cu continuarea lucrarilor de consolidare asupra structurii.
  • Combaterea tasarilor inegale si a fisurarii in consecinta a structurii la o aripa a Universitatii Ovidius – Constanta. Cele 266 puncte de injectare au fost executate in aproximativ 40 zile, fara intreruperea activitatii didactice in nici unul din spatiile de invatamant (auditorii, laboratoare, etc).
  • Protejarea impotriva infiltratiilor a spatiilor subterane la o vila din orasul Costesti – Arges. Au fost efectuate un numar de 120 puncte de injectare, datorita carora infiltratiile si acumularile de apa subterana in subsol au incetat.

Leave a reply